Welcome to od|forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Search the Community: Showing results for tags 'crowd sims'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Lounge/General chat
    • Education
    • Jobs
  • Houdini
    • General Houdini Questions
    • Effects
    • Modeling
    • Animation & Rigging
    • Lighting & Rendering
    • Compositing
    • Games
  • Coders Corner
    • HDK : Houdini Development Kit
    • Scripting
    • Shaders
  • Art and Challenges
    • Finished Work
    • Work in Progress
    • VFX Challenge
    • Effects Challenge Archive
  • Systems and Other Applications
    • Other 3d Packages
    • Operating Systems
    • Hardware
    • Pipeline
  • od|force
    • Feedback, Suggestions, Bugs

Found 1 result

  1. Hey guys, I recently opened up some crowd sim files I created last year in v15 and all the agent setup sops aren't linking to the baked clips. I tried creating a new file and agent from scratch, building off of an animated alembic, and I'm running into the same problem. The setup sop can't find the baked out clip. The directories line up properly and I can see the baked files in the folder. Did something change with the workflow in v16 or is there perhaps a bug?