Jump to content
Sign in to follow this  
Fenolis

Is this a Sweep bug?

Recommended Posts

I've been trying to switch the input for a Sweep SOP between a Null SOP and several Curve SOPs to disable/generate a bunch of profiled lines.

 

However, on switching to the Null SOP, the Sweep SOP still produces geometry (that's handled by other nodes further downstream) even though the input contains no geometry (I middle mouse clicked on the Switch to confirm this).

 

One solution I could find was to refresh the Sweep SOP by double clicking on Bypass, then it decides that there is no geometry coming in and accordingly produces no output. However, I have to do this each time the Null is switched to.

 

The other solution is to have a second switch after the Sweep and switch to the Null there. I don't know why this has to be a workaround, it feels a little less intuitive than just switching the input of the Sweep to a Null.

 

Anyone else encountered this?

 

HIP file: sweepbug.hip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep - I was able to reproduce this on my machine (14.0.291, Windows 8.1). Submit it as a bug! Seems like sweep is maybe caching the cross section input.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×