Welcome to od|forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

vman

pyro Pyro Cache not updating at rendertime

Hey Guys, I am pretty new to Houdini so excuse the noob question. 

I did a pyro sim and saved it for 120 frames as .sim cache.

Client asked for extra frames so i came back and simulated extra 100 frames. 

When I render I get the proper render for the original 120 frames but for the remaining 100 frames I have a frozen frame at F120. 

In my cache files I can see the size changing so it seems like the sim went all the way, but in the view port I cant see it (It is frozen after frame 120)  and in the render it only renders upto 120 and then frozen frames. 

I tried re simulating the whole sim for the entire 220 frames but it sill gives frozen frames at 120. 

SO I am a bit confused as to what should be my next steps to trouble shoot this issue. 

 

Cheers!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It will be really hard to tell because you haven't submitted your houdini file.

There are two things you can check
- in your pyro_import after import_pyrofields you have not any timeblend node where you have set the frames from 1 to 120

- also in your pyro_import after import_pyrofields you have not any timewarp node where you have set the frames from 1 to 120

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now