Jump to content

Matttrebor

Members
  • Content count

    1
  • Donations

    0.00 CAD 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Matttrebor

  • Rank
    Peon

Personal Information

  • Name
    Matthieu Robert
  • Location
    Paris, France
  1. Arnold installation

    Hi everyone, I have, like others, some issues when try to install Arnold (python 2). I also have Redshift, so here is a part of my houdini.env : # htoa config start ARNOLD_PATH = "$PATH;C:/Users/Windows/htoa/htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383/htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-${HOUDINI_VERSION}/scripts/bin" ARNOLD_HOU = "C:/Users/Windows/htoa/htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383/htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-${HOUDINI_VERSION};&" # htoa config end # REDSHIFT REDSHIFT_PATH = "C:/ProgramData/Redshift/bin;$PATH" REDSHIFT_HOU = "C:/ProgramData/Redshift/Plugins/Houdini/19.0.383;&" PATH = "${REDSHIFT_PATH};${ARNOLD_PATH};${PATH}" HOUDINI_PATH = "${REDSHIFT_HOU};${ARNOLD_HOU};&" I get some error in the console when loading Houdini : [metadata] loading metadata file: C:\Users\Windows\htoa\htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383\htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383\scripts\bin\arnold.mtd 00:00:00 768MB | [color_manager_ocio] default ocio.config found in C:\Users\Windows\htoa\htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383\htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383\scripts\bin\..\ocio\configs\arnold\config.ocio 00:00:00 768MB | loading plugins from C:\Users\Windows\htoa\htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383\htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383\scripts\bin\..\plugins ... 00:00:00 768MB | alembic_proc.dll: alembic uses Arnold 7.0.0.0 00:00:00 768MB | [metadata] loading metadata file: C:\Users\Windows\htoa\htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383\htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383\scripts\bin\..\plugins\alembic_proc.mtd 00:00:00 768MB | cryptomatte.dll: cryptomatte uses Arnold 7.0.0.0 00:00:00 768MB | cryptomatte.dll: cryptomatte_filter uses Arnold 7.0.0.0 00:00:00 768MB | cryptomatte.dll: cryptomatte_manifest_driver uses Arnold 7.0.0.0 00:00:00 768MB | [metadata] loading metadata file: C:\Users\Windows\htoa\htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383\htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383\scripts\bin\..\plugins\cryptomatte.mtd 00:00:00 768MB | htoa_mandelbulb_proc.dll: mandelbulb uses Arnold 7.0.0.0 00:00:00 768MB | [metadata] loading metadata file: C:\Users\Windows\htoa\htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383\htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383\scripts\bin\..\plugins\htoa_mandelbulb_proc.mtd 00:00:00 784MB | usd_proc.dll: usd uses Arnold 7.0.0.0 00:00:00 784MB | [metadata] loading metadata file: C:\Users\Windows\htoa\htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383\htoa-6.0.1.0_rb2fc4a5_houdini-19.0.383\scripts\bin\..\plugins\usd_proc.mtd 00:00:00 784MB | loaded 6 plugins from 4 lib(s) in 0:00.09 00:00:00 766MB | unloading 4 plugins 00:00:00 766MB | closing alembic_proc.dll ... 00:00:00 766MB | closing cryptomatte.dll ... 00:00:00 766MB | closing htoa_mandelbulb_proc.dll ... 00:00:00 766MB | closing usd_proc.dll ... 00:00:00 763MB | unloading plugins done 00:00:00 763MB | Arnold shutdown In my htoa folder, I don't have the "script/bin/.../plugins" folder, the only plugins folder I have is in script folder. There is no subfolder in "bin". When I load Houdini, I have the Arnold renderer node, but the Property is empty. Thank you for your help !!!
×