Jump to content
Sign in to follow this  
ofer

quicktime odd behavior

Recommended Posts

Hi,

This is not a Houdini question, but maybe someone here can help me. I have a 40 frames animation sequence. When I convert it to a quicktime movie, with 25 fps or 24 fps, the last frame is displayed twice, so when I play the video in loop, it looks like an unwanted hold. I attached the video.

Thanks.

gazelle_walk01.mov

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

This is not a Houdini question, but maybe someone here can help me. I have a 40 frames animation sequence. When I convert it to a quicktime movie, with 25 fps or 24 fps, the last frame is displayed twice, so when I play the video in loop, it looks like an unwanted hold. I attached the video.

Thanks.

Hi!

I don't know why that happens but you can re-edit it with Windows MovieMaker or VirtualDub (opensource)... I know it's not the best thing, the cool thing was everything working fine but it's a turnaround...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually, I tried to cut that frame with premier, but in premier the playback was fine, no extra frame.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's really strange... I hope you solve it! Best of luck!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×