Jump to content
Sign in to follow this  
practjin

HQueue errors in Win7x64

Recommended Posts

Hi~there~ :)

I've been installing HQ in my desktop(win7x64).

But as you can see, there is some error.

Also,the hqueueserver page(localhost:5000) is not opened.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Starting server in PID 244.
Traceback (most recent call last):
File "C:\HQueueServer\python26\Scripts\paster-script.py", line 8, in <module>
load_entry_point('PasteScript==1.7.3', 'console_scripts', 'paster')()
File "C:\HQueueServer\python26\lib\site-packages\pastescript-1.7.3-py2.6.egg\paste\script\command.py", line 84, in run
invoke(command, command_name, options, args[1:])
File "C:\HQueueServer\python26\lib\site-packages\pastescript-1.7.3-py2.6.egg\paste\script\command.py", line 123, in invoke
exit_code = runner.run(args)
File "C:\HQueueServer\python26\lib\site-packages\pastescript-1.7.3-py2.6.egg\paste\script\command.py", line 218, in run
result = self.command()
File "C:\HQueueServer\python26\lib\site-packages\pastescript-1.7.3-py2.6.egg\paste\script\serve.py", line 303, in command
serve()
File "C:\HQueueServer\python26\lib\site-packages\pastescript-1.7.3-py2.6.egg\paste\script\serve.py", line 287, in serve
server(app)
File "C:\HQueueServer\python26\lib\site-packages\pastedeploy-1.3.2-py2.6.egg\paste\deploy\loadwsgi.py", line 151, in server_wrapper
**context.local_conf)
File "C:\HQueueServer\python26\lib\site-packages\pastedeploy-1.3.2-py2.6.egg\paste\deploy\util\fixtypeerror.py", line 57, in fix_call
val = callable(*args, **kw)
File "C:\HQueueServer\python26\lib\site-packages\paste-1.7.2-py2.6.egg\paste\httpserver.py", line 1336, in server_runner
serve(wsgi_app, **kwargs)
File "C:\HQueueServer\python26\lib\site-packages\paste-1.7.2-py2.6.egg\paste\httpserver.py", line 1285, in serve
request_queue_size=request_queue_size)
File "C:\HQueueServer\python26\lib\site-packages\paste-1.7.2-py2.6.egg\paste\httpserver.py", line 1128, in __init__
request_queue_size=request_queue_size)
File "C:\HQueueServer\python26\lib\site-packages\paste-1.7.2-py2.6.egg\paste\httpserver.py", line 1107, in __init__
request_queue_size=request_queue_size)
File "C:\HQueueServer\python26\lib\site-packages\paste-1.7.2-py2.6.egg\paste\httpserver.py", line 328, in __init__
HTTPServer.__init__(self, server_address, RequestHandlerClass)
File "C:\HQueueServer\python26\lib\SocketServer.py", line 400, in __init__
self.server_bind()
File "C:\HQueueServer\python26\lib\BaseHTTPServer.py", line 108, in server_bind
SocketServer.TCPServer.server_bind(self)
File "C:\HQueueServer\python26\lib\SocketServer.py", line 411, in server_bind
self.socket.bind(self.server_address)
File "<string>", line 1, in bind
socket.error: [Errno 10013]
[/CODE]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Python 2.6 is installed in my machine.

Is there anybody who can solve this problem?

Edited by practjin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never mind~

I solved this problem by installing another machine :).

But, Another problem has happened when I tried to submit my job. :(

How can I fix this ?

Thanks!


Traceback (most recent call last):
File "<stdin>", line 111, in __call__
File "C:\HQueueServer\python26\lib\site-packages\pylons-0.9.7rc4-py2.6.egg\pylons\controllers\xmlrpc.py", line 131, in __call__
rpc_args, orig_method = xmlrpclib.loads(body)
File "C:\HQueueServer\python26\lib\xmlrpclib.py", line 1182, in loads
p.feed(data)
File "C:\HQueueServer\python26\lib\xmlrpclib.py", line 601, in feed
self._parser.Parse(data, 0)
ExpatError: not well-formed (invalid token): line 32, column 15
[/CODE]

post-6875-0-72077700-1350035026_thumb.jp

post-6875-0-82678800-1350035047_thumb.jp

Edited by practjin

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had this issue before, gave up tryingt o fix it. I just ditched hqueue and went with deadline. Would be good to know if anyone was able to get hqueue set up and running on windows

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×