Jump to content
rafaelfs

H12.5 viewport displays geometry that it's NOT SUPPOSED TO!

Recommended Posts

Guest tar

I would love to have such issues with Houdini viewport :). They may have long bug list but I never had to log one myself. Can't say the same about Houdini.

I'm a Windows user. I try to avoid Linux as much as I can. My Wacom refuses to work with it (on latest OpenSuse) so I refuse too. But from test I'v done it wasn't so bad.

Back to the topic; if there are any viewport bugs post them up, get all your friends with Quadro cards to post the issues - they can be all addressed and fixed, and, it'd be good to get them in before H13 is released so it's as smooth as possible.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest tar

Good news everyone, the viewport fix is in tonight's build12.5.529.

Please see if we can break it ;)

Edit: just tested 12.5.529 on Os X and no more stuck geo!

Edited by tar

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can confirm, for the moment, that the viewport issues I was having have been addressed in .529. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest tar

surely mantragora can break it ;) Maybe we should offer a case of beer to whoever can break post-12.5.529 viewport. It's looking pretty solid.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So Mark slayed all the bugs then. We should send him a case of beer (Belgian?) :)

Edited by magneto

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest mantragora

surely mantragora can break it ;)

I'm waiting till H13 day one, and then I will strike with bugs from H12 that are still not fixed ;).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm waiting till H13 day one, and then I will strike with bugs from H12 that are still not fixed ;).

Are you sure you don't want to post them now so they can be fixed *before* release?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest mantragora
...*before* release?

Than I would have no chance to yell at SESI that it's third edition of Houdini and it's still not fixed! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest tar

that's cool - I've checked all the posts on OdForce and all the issues that have been brought up over the last few years have been fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest tar

I'm seeing no improvement in 12.5.533

Still getting random displays like this -

Can you please post up your hip file and graphics card specs. thanks!

Edit: also any steps you took to do this, also driver version number would be cool

Edited by tar

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't post my file unfortunately as it is work stuff. I can say that the problem seems to be more prominent when working with Alembic files (even after they are converted to polygons). Sometimes I can work around it by switching to H11 viewer but that is by no means a guaranteed solution.

Cheers,

WD

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest tar

Thanks, what graphics card and driver are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest tar

I can say that the problem seems to be more prominent when working with Alembic files (even after they are converted to polygons). Sometimes I can work around it by switching to H11 viewer but that is by no means a guaranteed solution.

Cheers,

WD

It might be to do with the Alembics, I know there is some bugs with some exporters.

What is your pipeline for .abc files?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×