Jump to content
houdiniMAN

Houdini sim problem

Recommended Posts

Hi guys

I'm trying to sim out a pyro fx in Houdini but everytime I do something happens to the bego file. The file would stop growing and just come out as 2 KB but that shouldn't happen the frame before that was at 3 million KB. For the next few frames they all come out as 2 KB but then randomly the next frame comes out at 4 million KB or just stay a 2 KB.I tried read in the file to see what was happening but on the 2 KB frames there's no data.I attach the file and the video for the read in files, but the files won't work can't send the cache files i'm working with.

exp_test.mov

sep_17.hipnc

Edited by eman

Share this post


Link to post
Share on other sites

What file system are you working from? If using an older file system like FAT32 that could be the problem. Does the file system have sufficient space for the new data?

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry about that

I'm using NTFS file system and i'm using houdini 12.5.427 and its 64-bit version

Edited by eman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hard to debug a scene without all elements.

I would try without opencl and also make sure the resize node works as expected.

Is it only when writing to disk you are getting this behaviour?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×