Jump to content
Sign in to follow this  
wateryfield

wierd copy rotation

Recommended Posts

Hi, guys.

I get a wired problem when i copy some tubes along a bend curve.

I create the N along the curve by polyframe, so i can match the tubes along the curve, everything work well except the rotation.

I upload two picture, as you can see, the last frame tubes have a different rotation between the  first frame.

The only way i come up with was add a stamp. :mellow:

If somebody can tell me what happen to the copy sop will be great.

Thanks!

 

 

post-9982-0-04089100-1410271144_thumb.jp

post-9982-0-56797500-1410271147_thumb.jp

copy_wierd_rotation.hip

Share this post


Link to post
Share on other sites

A quick fix, on your PolyFrame SOP set the "normal name" to 'up'. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

A quick fix, on your PolyFrame SOP set the "normal name" to 'up'. 

Working great!

Thanks, Skybar.

But what's the different between the tangent name:N and up.

I saw if i add a up vector, even i set the tangent name to N, it still works properly.

Be honest, i still don't know too much about up vector.  :blink:

Edited by wateryfield

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×