Jump to content
Sign in to follow this  
legrandcool

UV Render Problem

Recommended Posts

Hello everyone,

I have a problem and I'm asking for your help.

I have a deformed mesh  and I created a black & white map based on one attribute. Then I apply the Color of the deformed point on a flat geometry.
Geometry, UV, Color are good, but the rendered UV from mantra is gray instead of black, like the following frame.

Do you have any idea how I could solve this. 

 

 

Thank you very much and good weekend to you

post-8311-0-44126800-1433496268_thumb.pn

Share this post


Link to post
Share on other sites

seems like lighting contribution, is your shader purely constant or is it using any lighting model?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hello,

I have no light, I tried to put a envLight with different rendering option.

But no good results

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check if headlight in Mantra is off

But more importantly make sure you are plugging your texture into Cf directly, or to emission or exporting as an individual AOV

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you for the answer, I just needed to add a "constant" material in the material of geo.

thank

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×