Jump to content
Sign in to follow this  
ChrisTempel

Why is my container rendering?

Recommended Posts

I'm doing a fire simulation and my container is rendering as solid white, rather than allowing me to see the simulation inside.  Any idea what I might of done?

 

 

post-16074-0-66739900-1458230342_thumb.p

post-16074-0-53732800-1458230343_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Solved (I think).  I tried it with another material and it seems to render now.  Can materials get corrupt?

Share this post


Link to post
Share on other sites

keep in mind you probably have a boatload of invisible volumes from pyro.  could be the shader was picking out the wrong volume for something....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, good to know.  I'm pretty new to Houdini, so I'm still wrestling with it.  Having another issue now where rendering to exr will only go for a few frames, then stop.  No error message or popup that I can see explaining why.  I tried png and those render just fine, except that the image is blank.  I really need to render this with an alpha for compositing, but I can't leave Houdini rendering over the weekend if it's just going to stop every few frames. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a similar problem, exr stopping rendering or erroring out. My quick fix solution was to use the houdini .pic format to render to then use mplay to convert them to exr afterwards since I needed them done asap

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×