Jump to content
Killswitch

Hey buddies, can anyone help me fixing this problem

Recommended Posts

I'm trying use seed attribute which is exported from pointvop to primitivewrangle and create cluster for my destruction please check the bellow file please help me out.

cluster.hipnc

01.PNG

02.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heyo! Not in front of a machine with Houdini right now so can't test your scene file but I did notice from your images that it seems you've misspelled "@primnum" as "@prinum", maybe this could be the cause of your issues?
A good way to debug your vex code is to "print" the result of your operations, like getting attribute values from specific points etc, to a test attribute to see what the result is. That way you can quickly see if a function is not giving you the result you were expecting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/12/2021 at 9:35 PM, Killswitch said:

I'm trying use seed attribute which is exported from pointvop to primitivewrangle and create cluster for my destruction please check the bellow file please help me out.

cluster.hipnc

01.PNG

02.PNG

Hi ... look hip file. I use different way , maybe help u 

cluster.hipnc

Edited by Ultraman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×