Jump to content
logix1390

Cone twist constraint stops suddenly

Recommended Posts

Hello,

I am trying to setup a simple blade spinning on an axis using a cone twist constraint. The blade is aligned to the base properly.  The blade starts spinning normally but then stops suddenly. It also looks like the blade drops. I will show you a screenshot and attach my file for anyone that wants to take look. 

Thank you

 

cone_twist_blade_prob.hipnc

coneTwist.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, logix1390 said:

Hello,

I am trying to setup a simple blade spinning on an axis using a cone twist constraint. The blade is aligned to the base properly.  The blade starts spinning normally but then stops suddenly. It also looks like the blade drops. I will show you a screenshot and attach my file for anyone that wants to take look. 

Thank you

 

cone_twist_blade_prob.hipnc

coneTwist.jpg

 

cone_twist_blade_prob1.hipnc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you @Ultraman . This works much better. It still stopped at a certain point but I put in the "w" attribute in the "Overwrite Attributes" parameter and it works great

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×