Jump to content
Sign in to follow this  
Anatoly_yourkov

Redshift alpha problems

Recommended Posts

Hey everyone! 
I am facing a problem while rendering and I don’t understand how to fix it.
I have 50 layers of primitives with same texture, but on rendrs shown only 6 layers?, other disapers. All 50 layers visible only on borders of my primitives.

I will be grateful for your help, thanks in advance!

City.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's one of the limitations of Redshift. It only supports so many layers of texture transparency from a single point of view. Look for a parameter on the render ROP called max depth or something similar (limits..?). You may be able to increase the count. I think it does default to 6.

Edited by Atom

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Atom said:

It's one of the limitations of Redshift. It only supports so many layers of texture transparency from a single point of view. Look for a paramter on the render ROP called max depth or something similar (limits..?). You may be able to increase the count. I think it does default to 6.

Yep, I thought the same.. after playing with parameters of "Max Trace Depth" in "Optimization Settings" i fix it)
Thanks for your reply, Atom!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×