Jump to content
Sign in to follow this  
Nico D.

Zbrush Vex Shader Not Working On Houdini 9 ?

Recommended Posts

If you note the instructions for H9, it says to install the OTL instead. Once you've done that. You can just create your shader node in SHOPs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks edward for the note. The wiki-page is updated - I forgot to mention this. There is an archive with shaders for H8 and an OTL for H9.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks edward for the note. The wiki-page is updated - I forgot to mention this. There is an archive with shaders for H8 and an OTL for H9.

Thanks Leo for the quick update !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

anyone try it with build 9.1.117

I get this error

Unable to get VEX code from:

opdef:/Shop/VEX_ZBrush_Displacement

mantra: VEX error: Unable to load opdef:/Shop/VEX_ZBrush_Displacement Path not found

Share this post


Link to post
Share on other sites

ouch - I forgot about this :angry: We had deadline... I got houdini-9.1.125-win32 and it seems no problem. Please check again with this or a newer version. Let me know if there are problems...

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe i understand, dont worry about it :)

I havent got that build, but I am just about to download it.

Get back to ya in this post.

thanks

-andy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×