Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pixeloffset'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Lounge/General chat
    • Education
    • Jobs
  • Houdini
    • General Houdini Questions
    • Effects
    • Modeling
    • Animation & Rigging
    • Lighting & Rendering
    • Compositing
    • Games
    • Tools (HDA's etc.)
  • Coders Corner
    • HDK : Houdini Development Kit
    • Scripting
    • Shaders
  • Art and Challenges
    • Finished Work
    • Work in Progress
    • VFX Challenge
    • Effects Challenge Archive
  • Systems and Other Applications
    • Other 3d Packages
    • Operating Systems
    • Hardware
    • Pipeline
  • od|force
    • Feedback, Suggestions, Bugs

Found 1 result

  1. Hey guys, Our tracker asked me to write him out a 2d UV map today from Houdini because he was running into a bug in Nuke where the resulting UV Map would have a missing .5 pixels on each side of the frame for a total of 1 missing pixel . However, when he generated the UV Map out of out of 3d Equalizer it was correct and it was not missing a pixel. So I took a crack at it and ran out said UV Map from Houdini, and sure enough it came out identical to Nuke's UV Map with the missing pixel. If I load in the generated UV Map into Nuke as an STMap input and add a checkerboard with the same res as the UV map into the STMap node and compare them, the difference in resolution is very clear. Has anyone run into this or is there a reason for this behavior? Any ideas would be appreciated. Houdini 15.0.347
×