Welcome to od|forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
violalyu

Crowd Agent not showing in viewport

Hey Houdini friends!

Has anyone had similar issues like this before? I'm using Houdini 16.0.663 non-commercial for mac, and the agents are only showing the circle on the ground, but the data is all there, and simulation is correct. I checked the display options and didn't find anything different with the workstation setting where it works fine. I assume it is a display thing, and already uninstalled and reinstalled Houdini. If you have any idea or solutions please help, thank you so much :)!!!!

Best,

Viola Lyu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Crowd display unfortunately doesn't work on Mac because the GLSL shader just... doesn't draw anything (?!). The same shader works on other platforms. If you switch to wireframe you can at least see the rigs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@malexander Oh my thank you so much! So it is the issue with mac... I thought it is something with my preference and such... That was really quick!

And yeah I noticed the wireframe mode shows the rig, I guess I'll work with that... :)

Many thanks!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0