Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dopio'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Lounge/General chat
    • Education
    • Jobs
    • Marketplace
  • Houdini
    • General Houdini Questions
    • Effects
    • Modeling
    • Animation & Rigging
    • Lighting & Rendering
    • Compositing
    • Games
    • Tools (HDA's etc.)
  • Coders Corner
    • HDK : Houdini Development Kit
    • Scripting
    • Shaders
  • Art and Challenges
    • Finished Work
    • Work in Progress
    • VFX Challenge
    • Effects Challenge Archive
  • Systems and Other Applications
    • Other 3d Packages
    • Operating Systems
    • Hardware
    • Pipeline
  • od|force
    • Feedback, Suggestions, Bugs

Found 1 result

  1. Hello everyone, I begin to use the take system in Houdini, it seems to be great but I have an issue. I have two simulation that I like in a Dop network, their parameters are setted with the take system. Once I want to export it, I lay down two dopIO node, set the "render with take" on each take, and press save to disk. If parameter "Valid Frame Range" is setted to save frame range, it worked great, but if I have the param setted on "Save current frame" it seems to render the current take (or Main take). Is anyone else having this bug or maybe I have done something wrong ? If someone else have this bug, is there a way to submit a bug to side effects ? Thanks !
×