Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cpu usage'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Lounge/General chat
    • Education
    • Jobs
  • Houdini
    • General Houdini Questions
    • Effects
    • Modeling
    • Animation & Rigging
    • Lighting & Rendering
    • Compositing
    • Games
    • Tools (HDA's etc.)
  • Coders Corner
    • HDK : Houdini Development Kit
    • Scripting
    • Shaders
  • Art and Challenges
    • Finished Work
    • Work in Progress
    • VFX Challenge
    • Effects Challenge Archive
  • Systems and Other Applications
    • Other 3d Packages
    • Operating Systems
    • Hardware
    • Pipeline
  • od|force
    • Feedback, Suggestions, Bugs

Found 1 result

  1. Liquid sim performance

    Hi, with several scenes I have alwas the same problem. I start simulation of a volume or flip sim what works fine for the first few frames. Then the cpu usage drops down and only one core is used most of the time. For every frame, the cpu usage goes up for a few seconds only, then it drops again. So I suppose it has to do something with my general setup. My current simulation is a breaking bottle with liquid what looks like in the attached image. I'd really appreciate if anyone could have a look at the scene and give me a hint what I'm doing wrong. The file is a bit larger (23 mb) so I placed it here: bottle archive Thanks for any ideas.
×