Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'procedural env'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Lounge/General chat
    • Education
    • Jobs
    • Marketplace
  • Houdini
    • General Houdini Questions
    • Effects
    • Modeling
    • Animation & Rigging
    • Lighting & Rendering
    • Compositing
    • Games
    • Tools (HDA's etc.)
  • Coders Corner
    • HDK : Houdini Development Kit
    • Scripting
    • Shaders
  • Art and Challenges
    • Finished Work
    • Work in Progress
    • VFX Challenge
    • Effects Challenge Archive
  • Systems and Other Applications
    • Other 3d Packages
    • Operating Systems
    • Hardware
    • Pipeline
  • od|force
    • Feedback, Suggestions, Bugs

Found 1 result

  1. Hi Im getting nutz.. I built the Hoover Dan, in construction in 1932 Colorado, entirely procedurally in Houdini, All went fine until I started to do test rendering in Redshift with something different than a basic material with no texture. I only use 2 differents materials, no displacement or anything fancy for now, quixel surface, and now Redshift is extremely SLOWWWWW to start showing the first pixel… like 8 time slower, more than 30min to start, or don’t even start sometimes… What could I do ? What could be the issue? Idea? Please help, I have no much hair left ! ________________________________________________________________ Vincent Thomas (VFX and Art since 1998) Senior Env and Lighting artist & Houdini generalist & Creative Concepts http://fr.linkedin.com/in/vincentthomas
×