Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'render sequence'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Lounge/General chat
    • Education
    • Jobs
    • Marketplace
  • Houdini
    • General Houdini Questions
    • Effects
    • Modeling
    • Animation & Rigging
    • Lighting & Rendering
    • Compositing
    • Games
    • Tools (HDA's etc.)
  • Coders Corner
    • HDK : Houdini Development Kit
    • Scripting
    • Shaders
  • Art and Challenges
    • Finished Work
    • Work in Progress
    • VFX Challenge
    • Effects Challenge Archive
  • Systems and Other Applications
    • Other 3d Packages
    • Operating Systems
    • Hardware
    • Pipeline
  • od|force
    • Feedback, Suggestions, Bugs

Found 1 result

  1. Hello, I have a particle simulation in Houdini that I exported in a .bgeo sequence and collapsed into a Digital Asset. I import it in Maya using the Houdini Engine plugin, which allows me to load the .bgeo sequence. After shading, my particles are visible both in the viewport and in the Arnold Render View. Everything looks good. But when I try to render them using Render Sequence, they disappear. Same thing for Batch Render. I've tried looking through all the AOVs, using render layers, but my particles just won't render. Is there anything I'm doing wrong? Is the problem coming from the way I export my particles in Houdini, or from Arnold itself? Thanks in advance.
×