Jump to content
Sign in to follow this  
hermesnoel

Strange flickering in flip fluid.

Recommended Posts

Just a heads up the file is H13 and the RBD was cached so it won't show up without the .bgeos

Thanks in advance for any help you guys can give.

Share this post


Link to post
Share on other sites

From the video it looks like meshing issue (to big changes from frame to frame in topology of fluid mesh).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to tweak parameters of the mesher. Maybe you can add more particles, so it has more source to create more stable topology. I couldn't run your scene properly (some missing files in setup). You can smooth the mesh after meshing or freeze the parts where is too much jittering (with help of timeshift/blend).

Share this post


Link to post
Share on other sites

There also might be insufficient substeps in the simulation to resolve the motion of the fluid properly, it looks like there's only one or two substeps (usually not enough).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hermes can you organize your scene a little bit better. And upload clear version. There a lot of links to your local hard drive. And its hard to understand what goes after what.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×