Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'assemble'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Lounge/General chat
    • Education
    • Jobs
    • Marketplace
  • Houdini
    • General Houdini Questions
    • Effects
    • Modeling
    • Animation & Rigging
    • Lighting & Rendering
    • Compositing
    • Games
    • Tools (HDA's etc.)
  • Coders Corner
    • HDK : Houdini Development Kit
    • Scripting
    • Shaders
  • Art and Challenges
    • Finished Work
    • Work in Progress
    • VFX Challenge
    • Effects Challenge Archive
  • Systems and Other Applications
    • Other 3d Packages
    • Operating Systems
    • Hardware
    • Pipeline
  • od|force
    • Feedback, Suggestions, Bugs

Found 7 results

  1. Good day! One problem is that smooth wire shaded does not see as wireframe. I use the Houdini FX 17. how to enable to see smooth wire shaded? See here that I uploaded the GIF video.
  2. Hello I'm doing a RBD (bullet) sim with custom concave geo (proxies) that I pack my self using assemble. I use a scatter and copy to points to set up my inital state, run the sim. I use a dopimport, and I would like to fetch the hi rez geo. Tutorials show that if I had the high rez geo scattered the same way I could plug it and it would work straight away. However I would like, with only my points, to retrieve the high rez geo. I thought I would use a foreach and apply primintrinsics or transformpieces or even a copytopoints as seen in some tutorials like here but nothign works, my scales and pivots don't seem to work. To give you an idea of what my network looks like before the dopnet: I cross posted on Sidefx forums but it wasn't published sorry for the crosspost. If you have any info on this I'm very interested.
  3. Need some help with RBD Packed Object

    Friends, I cry for help. For some completely incomprehensible reason, the RBD Packed Object node in the Dop Network cannot receive data from geometry packed with Assemble. The SOP Path is spelled correctly, but no matter what I do, the objects do not appear, and an error in RigidBodySolver writes: “bulletrbdsolver: Warning: rbdpackedobject1 - / obj / particles / debris_physix / rigidbodysolver1 / bulletrbdsolver: Geometry solver ". If in Assemble to disable the Create Name Attribute, the error changes to: "Warning: rbdpackedobject1 - / obj / particles / debris_physix / rigidbodysolver1 / bulletrbdsolver: Convex hunt does not have any points." Obviously some kind of packaging problem, but how to solve it - I can’t put my mind to it. I checked the official Houdini help, but did not find any special RBD Packed Object requirements for the objects. Someone wrote that he had the same problem solved by turning on the Assemble node, but in this case this node is already working ... idol1.hip axe.obj cross.obj
  4. Hi there! I'm having a little problem with one of my houdini scenes, I have a fractured building, I applied some different shaders to it (like glass, concrete) however when I place an assemble node, my shaders are gone, is there any work around this problem?
  5. Hey Everyone! So the issue is... I am using Voronoi to fracture an object. The inside and outside faces are in two groups named 'inside' and 'outside'. I'm using the 'assemble' node to pack the primitives however, doing this, it looses the 'inside' and 'outside' groups which I need to use later on. Is there a way to use the assemble node and keep the groups? Any advice is massively appreciated! Thanks All!
  6. What is the difference between creating the name attribute in the voronoi fracture, or later in the assemble?
  7. hi everyone. i make the angluar velocity in SOP. and inheritied Point velocity in DOP. (i was modify RBD Packed Ojbect DOP like H14. this allow Overwirte attribute.) but, doesn't rotate in simulation. what made the wrong w attribute or i missed something??? i shared my hip. thanks for your read. have good day! w_attribute.hipnc
×